5 formes originals de fer pollastre arrebossat

26 juliol 2016 Comenta-ho

Farina, ou i pa rallat. Aquests són els tres ingredients que a tots ens venen al cap quan pensem en un bon arrebossat. Però què us sembla si hi apliquem una mica de filosofia #CreativeChicken als arrebossats de tota la vida? Aquesta setmana us proposem cinc maneres originals per dotar de creativitat aquest plat tan recorrent:

  1. ARREBOSSAT DE PIPES:

Les pipes i llavors tenen moltíssims beneficis per la nostra salut. Estan carregades d’antioxidants, minerals i greixos bons pel nostre organisme. Així que aquesta és una molt bona alternativa a l’arrebossat tradicional si volem gaudir d’una bona salut.

Per fer aquests filets de pit de pollastre arrebossats amb pipes hem comprat una barreja de llavors al supermercat. En el nostre cas la barreja porta pipes de gira-sol, carbassa, lli i rosella, però podeu utilitzar la que més us agradi.

La recepta és ben senzilla: passem el pollastre per ou batut amb sal i després per les llavors. Podeu coure aquests filets al forn o bé fregir-los. El resultat és realment sorprenent.

pipes

  1. ARREBOSSAT DE PATATES CHIPS:

Sí, aquesta opció és una mica més gamberra que l’anterior. Però…un dia és un dia! Us proposem que proveu d’arrebossar el pollastre amb patates chips esmicolades. Podeu utilitzar les patates que més us vinguin de gust: normals, amb gust de pernil, de formatge… les què vulgueu!

La mecànica de l’arrebossat és tan senzilla com l’anterior. Primer passeu el pollastre per ou batut i després per les patates chips que prèviament haureu esmicolat lleugerament amb la mà de morter. En aquest cas us aconsellem que el pollastre el fregiu per tal que quedi ben cruixent.

chips

  1. ARREBOSSAT D’ESPÈCIES:

La tercera proposta ens torna a portar pel bon camí del menjar sà. Us proposem que barregeu el pa rallat amb el que arrebosseu habitualment el pollastre amb un grapat generós d’herbes provençals. La quantitat d’aromes i sabors que desprèn aquesta manera d’arrebossar el pollastre és espectacular. Proveu-ho!

herbes

  1. ARREBOSSAT DE FLOCS DE PATATA:

Aquesta proposta és potser una de les més sorprenents de les cinc que us fem. Consisteix en canviar el pa rallat del nostre arrebossat per flocs de puré de patata instantani (el de Maggi de tota la vida).

Amb els flocs de puré de patata aconseguirem que el nostre arrebossat quedi finíssim, molt cruixent i amb un to daurat increïble. Aquesta és una forma d’arrebossar que podeu aplicar també a les vostres croquetes, ja veureu com us sorprèn el resultat!

FOTO: pure.jpg

  1. ARREBOSSAT DE CUSCÚS

El cuscús, o sèmola de blat, és un producte que acostumem a menjar bullit i acompanyat de verdures o carn. Nosaltres us proposem que li doneu un nou ús culinari fent-lo servir per arrebossar els vostres filets de pollastre.

És ben fàcil, només heu de passar el pollastre per ou i després per cuscús (sec, sense coure). Ja veureu que quan fregiu els filets en oli ben calent el cuscús quedarà molt cruixent i amb un bonic color torradet. Si us agraden els arrebossats gruixuts aquesta és, sens dubte, la vostra opció.

FOTO: cuscus.jpg

I fins aquí les nostres cinc maneres originals de fer pollastre arrebossat. Però no volem quedar-nos només amb aquestes! Us animem a compartir les vostres receptes en la nostra secció de comentaris.

Tornem la setmana vinent amb un nou post. Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *