Cuina de pollastre en miniatura, el #CREATIVECHICKEN dut a l’extrem

No totes les coses en aquesta vida tenen un perquè i el que us expliquem avui n’és una d’elles. Estem parlant dels vídeos de cuina en miniatura que s’han convertit en la nova moda viral a les xarxes socials.

A nosaltres, que ens agrada aplicar la filosofia #CreativeChicken, ens ha semblat que aquests vídeos, malgrat no tenir una utilitat específica, són la creativitat duta a l’extrem. Però, atents! Us recomanem consumir-los amb moderació, perquè generen molta addicció!

Aquesta tendència consisteix en preparar elaborats plats de menjar de mida pràcticament microscòpica però totalment comestible. Són receptes que es preparen amb estris que semblen trets d’una casa de nines, i amb mini cuines que funcionen amb espelmes.

Qualsevol plat és susceptible de ser versionat en miniatura, des de pizzes de la mida d’una moneda de 50 cèntims, pastissos, mini galetes, crepes, sushi, i per descomptat, no hi podien faltar les receptes amb pollastre, que és el què ens interessa a nosaltres.

Tot i que actualment hi ha cuiners en miniatura a tot el món, es tracta d’una tendència que té els seus orígens al Japó, on tenen una absoluta admiració per tot allò que és kawaii (és a dir, Eallò que és “mono” o “cuqui”). D’aquí que a aquesta moda se la denomini cuina kawaii.

Si us interessa tafanejar, alguns dels canals més populars a Youtube pel que fa aquest tipus de vídeos són Miniature Space o Mimine Mini, que acumulen milions de visites en cada recepta que pengen a les xarxes socials.

Doncs bé, ara sí, us deixem amb la nostra particular selecció de cuina de pollastre en miniatura. Quan comenceu a veure’n un ja no podreu parar, quedeu avisats!

  1. Pollastre al curri

  1. Croquetes

  1. Sopa de pollastre

tiny-chicken-noodle-soup

  1. Pollastre arrebossat

I, per últim, us deixem amb un vídeo per tal que veieu fins on arriba el frikisme en aquesta tendència. Igual que es venen estris de cuina en miniatura, també es venen versions reduïdes dels ingredients però totalment comestibles. Per exemple, una miniatura amb forma de pollastre sencer per poder fer-lo rostit. No us ho creieu? Doncs feu un cop d’ull a aquest vídeo:

I arribats a aquest punt, sentim comunicar-vos que ara ja esteu tan enganxats als vídeos de cuina en miniatura com nosaltres. Així que au, gaudiu i ens llegim la setmana vinent!