Pit de pollastre arrebossat amb kikos i Guacamole

19 juliol 2016 Comenta-ho

Per fi l’espera s’ha acabat! Ja pots tornar a gaudir amb una de les noves receptes creatives de la cuina del Pollastre realitzades pel xef Jordi Pujol. Una recepta fresca i senzilla perfecte per aquesta primavera: Pollastre arrebossat amb kikos i Guacamole!! Ándele!!

Pit de pollastre arrebossat amb kikos i Guacamole

• Pit de pollastre
• Ou
• Kikos triturats
• Sal

Pel Guacamole

• Alvocat
• Tomàquet madur
• Ceba tendre
• Sal
• Tabasco
• Llima
• Cilantre
• Oli

Elaboració:

Tallem el pit de pollastre a tires fines i el salem. Triturem els kikos amb un ganivet fins que quedin ben petits. En un plat, batem un ou i arrebossem el pit de pollastre primer per l’ou i després pels kikos. Un cop arrebossats els fregim i els retirem.
Per fer el guacamole, tallem un alvocat i extreiem la polpa. En un plat premsem amb una forquilla l’alvocat i hi afegim una ceba tendre i un tomàquet tallat ben petit. Hi posem el suc d’una llima, unes fulles de cilantre, una mica de sal al gust, i un bon raig d’oli.
Servim el pollastre amb el guacamole. Recomanem menjar aquest plat amb els dits, fent servir el pollastre com a forquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *