Pollastre assegut: la forma més fàcil de fer pollastre al forn

Avui us volem proposar una manera divertida i, sobretot, molt senzilla de fer pollastre al forn. Es tracta d’una recepta que requereix molt poc temps de preparació, molt pocs ingredients, i amb la què sempre aconseguim un pollastre cruixent per fora i tendre per dins, com a nosaltres ens agrada! A més, estem segurs que a vosaltres també us farà somriure veure el vostre pollastre simpàticament assegut dins el forn.

Ingredients:

1 pollastre sencer, net.

1 llauna de cervesa

Herbes provençals

Oli

Sal i pebre

Elaboració:

  • Introduïm sal i pebre abundant a l’interior del pollastre.
  • Untem el pollastre per fora amb oli, com si li estiguéssim fent un massatge. Després li afegim herbes provençals al gust.
  • Obrim la llauna de cervesa i aboquem la meitat del contingut a un got, el reservem.
  • Introduïm la llauna de cervesa (mig plena) a la part interior de tal manera que el pollastre hi quedi assegut a sobre.
  • Col·loquem tot sobre una safata pel forn.
  • Enfornem a 180ºC durant una hora i mitja (depenent de la mida del pollastre). Quan ja porti la meitat de temps de cocció, reguem el pollastre amb la mitja cervesa que havíem reservat a un got.

Ja veureu com el pollastre queda súper tendre gràcies als vapors que es desprenen de la llauna de cervesa. I no patiu pels nens, perquè l’alcohol de la cervesa  s’evapora durant el procés de cocció. Gaudiu d’aquesta idea #CreativeChicken i no oblideu compartir el vostre resultat amb nosaltres!